Det är inte lätt att va ödmjuk

26 maj, 2018 BloggenFoton  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

Var helt vansinnig på att jag faktiskt läst selfie-avsnittet fram och tillbaka flera ggr, testat och mixtrat för att komma underfund med den funktionen – och misslyckats. Skärmjävelns touch funkade inte, hur jag än bar mig åt! 

Och för att vara riktigt noga: det fanns ingen funktion att peka på för att få skärmjäveln att ändra bildläge så man såg sig själv, heller!

– Hur går det? undrade Mike som flanerade förbi.
– Jo, jag har lyckats ställa in copyright-rättigheterna nu, utan att radera texten varje gång jag lämnar meny-avsnittet. Jag fann “spara”….det heter “end” här! problemet löst.

– Bra….

– Smart vettu, blinkade jag och pekade på mitt huvud.

Nu stod han bredvid, åt äpple och tittade på när jag kämpade.

– Men, fortsatte jag , nu har jag ett helt annat problem…nu har jag suttit i en timme….EN TIMME…och får fan inte selfie-funktionen att funka! Ingenting funkar ju som i Lumix! Jag får spader! Va?! Den enklaste förbannade funktionen som finns, och det GÅR BARA INTE hitta!

– Meh!

Mike vände snabbt på kameran så att skärmen pekade på mig istället. NU syntes menyerna de skrev i den förbannade guiden om! NU såg jag dessutom mig själv!
Jag bleknade av skam där i den lilla skärmen.

– Helt ologiskt, viskade jag.

Mike pekade på sitt eget huvud och gick, härmade mig:

– Helt logiskt…smart vettu…

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>