Dags för första Mabthera-behandlingen

17 november, 2016 AlbumBloggenFotonHälsaMultipel Skleros (MS)  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

Förbereder mig för min första Mabthera-behandling i morgon bitti. Jag blir inlagd hela dagen, vad det verkar. Känner mig riktigt nervös, men det ska nog gå bra.

me2

Här är jag i all fall ute, mitt i smällkalla (nåja) novemberkvällen, och glor på något längs Värmlens stränder. Ganska oförnuftigt att gå ut med tvättblött hår. Men jag är ju som jag är; följer ingivelsen.

Apropå hår. Har jag otur kommer jag tappa hår av behandlingen. Eller så förväxlar jag det där med biverkningar av en annan behandling, som jag valde bort.
Jag lär nog märka vilket!

Käre far kommer vara hundvakt hemma, så jag slipper oroa mig för dem, när det kommer ta så lång tid!
Hundarna vet exakt att något är på gång och är stirriga och påpassande. Jag gör nämligen något så ovanligt som att packa en liten bag, och det har de inte sett mig göra sedan jag jobbade i hemvården och reste runt hela dagarna – ofta med klädombyte och lunchen med mig i den bagen. Lunchen åt jag oftast i bilen eller på ett berg vid sjön, beroende på årstid.

Jag saknar det.

Det är slut med det nu.  Ibland säger jag att det var bortkastad utbildning för att komma till användning i så få år, men ingen kunskap är ju en börda, sägs det. Nej, inte kunskapen, men återbetalningarna till CSN för en utbildning jag inte har användning av.
Jag har 4 år kvar att betala och det känns faktiskt för jävligt. Betala med vad? En förtidspension?

Vi hörs i morron kväll, om jag inte är för trött. Eller: kanske klarar jag av att kika in via mobilen från sjukhuset. Det spörs. Jag vet ju inte alls hur jag reagerar på behandlingen.

Här är i alla fall fler bilder på “supermånen”, eller snarare från dagarna därefter kvällar och gryning. Det såg ut att vara fullmåne i flera dagar, men det är antagligen en illusion.

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail
Tags:  

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>