Dags att skita i politiken

28 maj, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  3 kommentarer

Facebooktwittermail

“Dax att skita i politiken.
Regeringen gör vad dom vill utan att fråga folket och 2018 är Sverige kört. Vi går med i NATO och landet hamnar i krig oavsett vi vill eller inte.
Pensionärerna kastas ut på gatan eller får självdö då ingen personal finns och pensionsfonderna töms av Löfven & Co. Våra unga fattar noll och kan inte skriva då läsplattor införs ta mig fan överallt.
Polisen är snart väck. Militär, sjukvård, skolan likaså.
Lönedumpningar sker då vi har över 1 miljon arbetslösa så den som är billigast får jobben. Svenska medborgare får inte socialhjälp men det slängs ut pengar på folk som inte ens är medborgare i Sverige.

Så fuck this shit. Tyvärr är man för alltid brännmärkt men iaf,
Nu skiter jag i detta.

Martin Alexandersson

 

Ja. Vad säger ni?

Bild: publicnews

Bild: publicnews

 

Nyanlända föreslås gå före i bostadskön“, läser jag sedan…..precis som vi inte känt till att det gått till så väldigt lägre. Inte bara i bostadsköerna.
De bostadslösa svenskar som levt här längst måste väl i rättvisans, etikens och rimlighetens namn gå före alla utlänningar som av olika anledningar sökt sig hit? Det har inte svenskarna. De har tvärtom fötts här och byggt upp vad som sedan slits ur händerna på dem till förmån för….ja, för vilka? Vad är tacken?

Befolkningen har knappast fått avgöra hur stort mottagande av bidragsberoende migranter och tiggare som landet ska ha, och de kan inte skylla sig själva för vad som framväxer framför deras ögon och helt tar över alla samhällsfunktioner och tränger undan deras egna rättigheter.

Den här regeringen vägrade dessutom berätta för väljarna före valet vilka de tänkte samarbeta med. Hur fan kan det vara lagligt och hur fan kan väljare köpa grisen i säcken på de där bedrägliga villkoren?

Folket har efterfrågat folkomröstning om invandringen, krävt en demokratisk folkomröstning om den, men inte fått det. Ingen folkomröstning eller föregående ärlig debatt har förlänats folket som ska betala notorna både ekonomiskt och fysiskt om varken invandringen, NATO-samarbetsavtal, och inte heller om fortsatt EU-medlemskap trots att de flesta nu vill lämna.

Att 2010 skriva in EU-medlemskapet i svensk grundlag för att – för gott – blockera folkets allt tydligare önskan om utträde var ett mäktigt befolkningsövergrepp.

Bara Sverigedemokraterna är emot och i förra veckan startade partiet ett upprop mot förändringarna på sin hemsida. under rubriken “Värna Sverige — nej till grundlagsändringen”. På onsdagen hade uppropet stöd av drygt 10.000 personer.

SD vänder sig emot att det blir svårare att gå ur EU, att mångkulturalismen befästs och att det svenska medborgarskapet urholkas.

– Problemet ligger i att man jämställer utländska medborgare med svenska medborgare. Urlakandet av det svenska medborgarskapet gör att det tappar i betydelse, sade SD-ledaren Jimmie Åkesson i riksdagsdebatten.

– För den som tror på nationalstatsprincipen blir det en orimlig ordning.

 

Allt som är avgörande för det betalande folkets framtid, trivsel, möjligheter, ekonomi och utveckling beslutas och styrs helt ovanför deras huvuden och i strid med majoritetsbefolkningens vilja – med utstuderad flit. Det är politisk tyranni.

Förra valet vill 78 procent av befolkningen ha stopp på åtminstone bidragsinvandringen. Hur det ser ut idag, 2 år senare och med ett land i massinvandringens upplösningsparoxysmer, bör inte vara svårt att gissa.

Lik förbannat kör regeringen på om inget alls har hänt. Står där och flinar som idioter i TV.  Den ena ljuger värre än den andra i intervjuer. Roffar åt sig, slipper personligt tjänstemannaansvar för sina missgrepp och belånar andra (oss) för ändamål vi inte vill ha mer med att göra – invandringen.

“Unionen är himmelriket för politiker och byråkrater eftersom den ger dem makt utan ansvarsutkrävande.”

“EU skapades för att säkerställa att folket inte skulle kunna kontrollera makten, aldrig igen.”

“som verkligen räknas i en demokrati är att väljarna kan avsätta dem som styr. Det gäller inte i EU.”

“Det är som prästerskap. Några få vet hur EU fungerar och resten av oss vet det inte, vilket innebär en massiv maktöverföring till några få.”

“De som styr är tjänstemännen som inte är valda.”  (Dick Erixon)

 

 

Våra politiker beter sig som om landet och skatterna är deras partiers privata egendom, att de är fria att förvalta dem efter personliga särintressen,, för att förverkliga egna agendor, och till för de absolut dummaste huvuden som någonsin burit en mössa.

De kallar sig “demokrater” fast ett litet skitparti som Miljöpartiet (som rasat långt ner under riksdagsspärren ) inte har i regeringen att göra. De har inte ens i riksdagen att göra.
Och det andra partiet, socialdemokraterna, som valt att lyfta på brunnslocket åt de här uppkravlade islamisterna för ett “samarbete”, har i dagsläget mindre procent än sverigedemokraterna i YouGov – en opinionsmätning som visat sig ligga närmast valresultaten.

Demokratiskt styre? All makt utgår från folket?  Vilket jävla skämt.

Låt oss vara ärliga.

Många utlänningar är redan innan de anländer starkt medvetna om bostadsbristen i landet, som de detta till trots kommer hit och förvärrar. Det är bidragen som är tilldragningsfaktorn (inte vår demokrati och våra värderingar som vore önskvärt) och regeringen låtsas som det regnar och höjer snarare förmåner och förturer än gör motsatsen som skulle ha en omedelbar avklingande inverkan på invasionen. Till och med motivera de flesta som är här för bidragens skull att återvandra, med eller utan återvändandebidrag.

Här är det inte en fråga om solidaritet, respekt eller hänsyn. Det märks inte minst på vilka beteenden vi måste stå ut med för att i gengäld slippa kallas rasister – vår tid mest missbrukade ord.
All typ av givande, omsorg och aktning är som alltid enkelriktad och öronmärkt svenskarna. Varför ska just vi klara allt och fixa allt åt andra? Tycker inte regeringen att det är hybris?

De flesta som kommer hit “flyr inte för sina liv” (något som annars skulle vara moraliskt svårt att argumentera emot ett mottagande av även om det förstås inte förändrade vår rätt att ställa krav på dem)
Lyckligtvis är det ett påstående som man därför alltmer sällan läser om. Det är en myt som etabbissemanget förstått att folket inte längre sväljer, så varför predika i övergivna aulor?

De flesta vill hit och ta lön för ett annat folks folks möda utan några egna insatser, istället för att bygga upp sina egna länders välstånd och reda ut sina egna konflikter på samma plats som de uppstått. Det görs inte med att lägga benen på ryggen eller propagera och demonstrera sina hemlandsintressen på svenska torg, eller flytta hit sina konflikter som fortsätter här.

Vi hjälper dem alltså inte ens om det är avsikten med den här cirkusen. Vi stjälper inte bara oss själva utan deras egna hemländer. All kraft länderna behöver för sitt folks egen utveckling utvandrar för att bli allt annat än en kraft för Sverige och Europa – snarare en belastning.

Svenska politiker (läs: regeringen och regeringen före regeringen) tillåter dem göra detta, utan att ha efterfrågat vårt intresse och motivation för att behöva jobba och ge bort lönen i form av skatter till andra, och därför är det politikerna som är ansvariga. Det är politikerna som inbjuder dem. Uppmuntrar dem. Belönar dem. Och straffar oss. Vi varken belönas, motiveras, uppmuntras eller känner oss välkomna i vårt eget land.

Detta – djup diskriminering av sitt eget folk – tror alltså regeringen är framkomlig väg för integration, antirasism, trivsel, konstruktiva gemenskaper och fortsatt vilja eller förmåga att betala mer och mer skatt.

De förvållar oss alltså de här problemen (det är inga “utmaningar”) som ett friskt land med självbevarelsedrift och ansvarskänsla vet att undvika. Till varje pris.

Vi har inget globalt ansvar för alla människor!  Inga skyldigheter! Det är ingen mänsklig rättighet att komma till just Sverige och försörjas av svenska skattebetalare!
Vårt ansvar är nationellt, och det inkluderar faktiskt inte Mellanöstern bara för att man släpar in Mellanöstern i nationen. Tvärtom ökar det skyldigheterna mot vår egen nation och vårt eget folk.  Vilka ska man värna mest om och se poängen i att hålla glada? Vem är beroende av vem?

fridolin-du-betalar
Vi är inte beroende av regeringen men regeringen är beroende av oss. Det är dags att de får klart för sig hur de riktiga maktproportionerna faktiskt ser ut och vilka Sverige och skattkistan tillhör.

För det här går inte längre.

Det mesta som gått käpprätt fel här i landet beror på att man helt har frångått principen om att svenska medborgare måste komma i första hand. De är födda här, de har inte valt att emigrera någonstans; det är de och deras förfäder som betalat för bostäderna och för resten av den välfärd som i dessa dagar skänks bort med förtur till folk som varken har eller haft med landet att göra. Och som många av dem bevisar att de heller inte vill ha.

Om jag  har fel, så bevisa det.

Regeringen behöver bara ändra signalpolitiken och meddela att bidrag till migranter inte längre kommer utgå.  Inga barnbidrag för barn som inte är födda här och detsamma gäller för efterlevandestöd till folk som varken är födda här och för påstådda föräldrar som aldrig satt sin fot i Sverige.

Ingen gratis tandvård eller andra förmåner som inte ens de fattigaste bland de egna medborgarna får åtnjuta. Kommer man hit så gör man det för att arbeta, men vi har inga arbeten. Man måste  skaffa egna bostäder som betalas med egna medel, men vi har inga bostäder heller. Allemansrätten gäller bara för svenska medborgare och det är förbjudet att komma hit bara för att tigga.

Om ett år eller så kan vi utvärdera hur många som fortsätter komma hit på de hårda premisserna och även hur många som stannat. Skilj agnarna från vetet.
Bevisa att bidragen och gräddfilerna inte är enda anledningen till utländska människors önskan om att leva i just Sverige, som många har så många klagomål på, men ändå inte får arslet ur vagnen för att göra sig själva och folket en tjänst och lämna landet. Det är inte vi som ska passa utländska galoscher, det är tvärtom.

Kvar skulle vi inom kort ha de invandrare som de flesta av oss inte har ett dugg emot att ha här och som har ärligast avsikter,  jämte ett Sverige som fått chansen kan återhämta sig – på alla sätt.

 

CjhtrvjWYAAQZkI


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

3 kommentarer till Dags att skita i politiken

 • Martin  säger:

  Jag tyckte om den här artikeln. Men jag menar att välfärdsstaten måste avvecklas helt. Den tillhörde en annan tid och en annan demografi. Sverige är ett extremt heterogent land. Följaktligen är det ohållbart att försöka tvinga människor att dela en stor andel av sina resurser med varandra. Att avskaffa välfärdsstaten skulle också vända migrationsströmmarna.

  Vidare tycker jag att medborgare skall ha rätt att umgås och inte umgås som de vill. Att medborgare skall ha rätt att välja vilka de vill göra affärer med eller släppa in i sina hus eller affärslokaler. När sverige är så här heterogent och detta ej har förankrats hos befolkning bör medborgare ha rätt att diskrimminera som de själva vill.

  Sen, jag håller inte med om forumeringen om att det är svårt att argumentera emot att hindra folk som flyr från sina liv. Att acceptera den premissen är är ett sluttande plan som slutar just där vi är idag.

 • pelle 3  säger:

  Hej är du sverigedemokrat värmler?

  • Victoria Wärmler  säger:

   Nej, inte numera. Men det är det enda partiet som har övertygelse och en stabil verklighetsbild och håller sig till den i sina utgångspunkter. Man behöver aldrig misstänka att de kommer samarbeta med extremister (MP) om de måste välja.
   De behöver vara mer offensiva och mindre diplomatiska (som före riksdagsinträdet), särskilt i dessa tider, för det brinner i knutarna – bokstavligt talat. Väljarna behöver veta och märka på vems sida de står nu (maktmissbrukets eller svenska folkets) för att maximera stöd och inflytande inför valet 2018, för om vi inte får en politisk stor förändring idet omedelbaraste är jag väldigt rädd för att loppet är kört.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>