Bh-jakten är äntligen förbi

5 januari, 2016 BloggenFåfängaHälsaTräning  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

Formpressad bh 2-Pack – Äntligen!
Nu har jag för första gången i mitt gamla liv funnit en perfekt bh- hos Cellbes. Den är framknäppt med enkel dragkedja och har brottarrygg.  Jag har letar febrilt efter en avlastande bh (B 85) där man slipper hyskorna i ryggen och obekväma, skavande bh-band som aldrig stämmer i längden, hur man än justerar dem. Den här bh:n har egenskaper som liknar dem hos en sport-bh.
Precis det jag sökte.
Tiden för riktigt ärtiga underkläder är förbi, för min del. Nu är det bara bekvämlighet och det mest praktiska som gäller, och den här bh:n tycker jag levde upp till alla mina krav.

Jag vet inte hur många sport-bh jag har skickat efter de 2 senaste veckorna, bland annat hos Sportamore, men där jag tvingats returnera alla utom en enda. “Stay In Place“behöll jag. Det var den enda modellen som satt bra, hade mjukt och behagligt tyg, och som i övrigt hade just de kompressionsegenskaper som jag sökte efter – men detta explicit för lerduveskyttet. I det avseendet är den perfekt.
Det är nämligen hopplöst att göra en bra anläggning utan att fastna, när man har en byst som alltid är i vägen.  Det är också hopplöst att finna en kompressions-bh som är bekväm nog för att stå ut i under de timmar man är på banan. Den här var det. Men det är ingenting man plågar sig själv med till vardags.

Alltså: Cellbes vann i sin kategori. I alla fall om tanken är att ha bh:n till vardags och inte längta ut ur den, så fort man kommit hem från klubben. Nu har jag en bh för varje ändamål jag behöver.


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail
Tags:  , ,

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>