Samma andas barn

25 september, 2017 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

“Det började med att Annie Lööf på Twitter markerade mot svenska nazister. Det var arga ord, avslutade med “Anständigheten kräver att vi står upp mot dessa hatiska krafter”.


Nej, så började det inte.
Det har hållit på i åratal.

Nazismen som ämne är fullständigt utslitet; det har förlorat både laddning och varningskraft, och det kan man tacka den politiska eliten för. I den ingår all vänstermedia. Dit hör de som tex jobbar på Aftonbladet. Eller på Expressen i maskopi med vänsterextrema och vålsdbejakande Expo och Researchgruppen (AFA-paralleller) som lagt locket på helt och hållet ifråga om terroristorganisationer som inte ingår i deras smutskastningsagenda av politiska åsiktsmotståndare.

Vi bör nämligen tala om behovet av att motarbeta och hantera dagsaktuella hot, inte med negativ uppmärksamhet upplåsta och skapade sådana. Det vill säga: sådana hot som självutnämnda extremistjägare inte borde tiga om, som de gör, och då särskilt inte i fråga om vilka som utgör de överhängande hotet mot vår demokrati. Idag. Svar på vilka de hoten är: De själva och islamismen.

Objektivitet och rationella reaktioner är alltså för mycket begärt, när ideologiska och politiska extremister själva får rapportera om vad som utgör hoten mot samhället idag.  Exempelvis pensionärer i Folkets Demonstration som bekymrade sig för landets avdemokratisering. Man hittade “nazister” bland åhörarna vilket då gjorde hela gruppen “nazistisk”. Ja, ni fattar själva.

Man sätter alltså rävar som grindvakter till hönshuset; vänsterextremister och förmenta demokratiska politiska partier, som på alla sätt finansierar och stödjer islamister (de är samma andas barn), får framhålla sig som om de vore det goda alternativet till vad som i själva verket är naziextremisternas jämlikar.

Istället riktar de sökljuset från sig själva och har blåst upp den i princip stendöda och nedgrävda “nazismen” till överdimensionerade proportioner och tjatar dagligen om den i feta rubriker. Informativ övermättnad, kallas det.  De jämför ju såväl ett demokratiskt valt riksdagsparti och helt vanliga medborgare på både mitten- och högerkanten, vilka blott och bart tröttnat på invandringskonsekvenserna, med nazism. Hela jävla tiden. Fascism. Högerextremism.

Ganska underligt att de gör det, ändå, för nazismen var aldrig “höger”. De var vänster, de var nationalsocialister.

Så här är det:
Folk är skittrötta på en överspelad epok vars namn politiker, journalister, debattörer, kulturprofiler och allsköns ettriga små fotsoldater dagligen slår vanliga människor i huvudet med, som om själva ordet vore ett självtillräckligt argument för att besegra meningsskiljaktigheter.

Sagan oom pojken och vargen, måste påminnas om. Vissa sagors sensmoral  är jävligt överensstämmande med verkligheten. Ropar man “vargen kommer” på okynne för vilken konsensusavvikelse som helst, när det bara är harmlösa vanliga rävar som stryker omkring, så reagerar ingen den dagen vargen verkligen kommer.

Vi talar just nu om 150 medlemmar ur  en rörelse som kallas NMR – nordiska motståndsrörelsen med 600 medlemmar- som bestämmer sig för att demonstrera, då och då. Med och utan tillstånd. Nästa demonstration ska ske i Göteborg den 30:e september. Om alla bara ignorerade dem, skulle det snart vara över. Lika över som nazismen är.  Det är alla som ger dem uppmärksamhet i medier och över huvud taget som medverkar till en illusorisk förstoring av deras existens.

Istället för att bara tolerera att en liten grupp människor hyser de åsikter de i enlighet med yttrandefriheten i grundlagen, artikel 19 i Europakonventionen och våra mänskliga rättigheter, så mobiliserar de minst lika våldsamma terroristerna på vänsterkanten för att möta upp dem. Bara därför kommer det (antagligen) inte bli en fredlig sammanstötning.  Vem kom först: hönan eller ägget…

 

 

“Nynazisterna är vidriga. Men varför uppmärksammar aldrig media när extrema våldsbejakande vänstergrupper demonstrerar utan tillstånd?”, undrade nyligen, som för att illustrera denna text, den moderata riksdagsmannen Jan Ericson i Ubbhult. Hans inlägg för tankarna till ett talesätt: Det du säger före “men” räknas inte.

 

Så var det dags för guilt by association, istället för att fördöma all extremism. Här ska kärnan i kritikers argument dödas med att uttalandet “nynazister är vidriga” före kritik av all annan inte räknas. Vilken jävla skrivregler underkänner allt som står före ett “men”?

Nazistmarscher blir inte ett dugg mindre frånstötande av att jihadister begår vidriga övergrepp.

Det är nu det blir riktigt skrämmande.
Jo, det är jävligt mycket mindre frånstötande med en nazist demonstration vars budskap nostalgiskt stödjer en överspelad ideologi från dåtiden, och som framstår som marscherande töntar, än vad jihadisters dagliga övergrepp och massmord i en högst levande våldsideologi är i nutiden!

Den ena med få medlemmar och utan utsikter att utvecklas i modern, upplyst tid motarbetas med alla krafter, emedan den andra med mer än 6 miljarder anhängare världen över importeras och åtnjuter religionsfrihetens skydd och alla förmåner vi själva ser allt mindre kvalitet av!
Däremellan har vi islamisternas beskyddare i vänsterextremisterna, journalisterna och politikerna som (förhoppningsvis) inte begriper vad i helvete de gör!

Här kommer fler avhumaniserande generalangrepp på den befolkning som faktiskt uppfattar farorna:

“Många skribenter existerar inte som kolbaserade livsformer. De är fejkade konton, troll, ibland automatiserade så kallade botar som skapats för att påverka debatten. De heter saker som Ingalill Svensson, kallar sig “bekymrad mamma och fysiker” och skriver bara – bara – om invandringens fasor.”

Detta ska föreställa argument till varför det farligaste vi har i nutid ska strykas medhårs – just för att de utgör ett stort jävla dödshot annars! – medan nazisterna ska uppmärksammas. För en sketen demonstration som endast kommer urarta i våldsamheter om växterextremisterna kräver att de gör avkall på sin yttrandefrihet.

“Och vi ickebotar är känsliga för smicker. Få saker är så tilltalande som att bäras fram på en ljum vind av nätkärlek. Då tänker man inte på att Ingalill bara är ett digitalt spöke och att hon vänder sig emot en samma sekund man säger något som hon inte uppskattar.”

Jag är ingen bot. Och jag – med många flera som får upp ögonen – vänder sig bara emot hyckleri. Som denna artikel är ett exempel på.
För islamiseringen vill man, som sagt, inte tala om. Så rädda är man för den. Man väljer det tryggaste alternativet för att känna att man faktiskt gör något mot extremismen även om det bara är kontraproduktivt som fan.

Vi blir lättare att avfärda om man placerar oss i ett avhumaniserat dom-fack:
“Dom där icke-existerande kolbaserade livsformerna.”

Är det nu man ska tacka för “Vi”-fackets goda människosyn, respekt och tolerans?

En annan som tillhör “Vi-facket”, där alla goda som inte vill prata om det väsentligaste bor, kallade oss för inte så länge sedan “råttor” som man ska bekämpa med skadedjursgifter. Det vimlar av goda människor som föregår med exemplariska människosynsexempel.

Ni pratar om att vi går diktaturens ärende fast det är uppenbart för de flesta, härvidlag, vilka som har just den antidemokratiska talangen.

Ni gör inget bra jobb. Det är på grund av er som det inte går föra konstruktiva samtal. Och under tiden som ni snedfokuserar på de minsta problemen vi har med den växande extremismen, kan islamiseringen pågå i godan ro.

Ni lär först när det är försent komma att säga “ni hade rätt hela tiden” – igen.

Med vänliga hälsningar:
                  en icke kolbaserad livsform i flödet.


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>