Vilka “vi” ska hålla samman och ta ansvar och varför, Swedin?

13 mars, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail
rio

Kåkstädernas nya fattigsverige inom kort?

“Om vi vill ha ett sammanhållet samhälle där hela landet tar ansvar och välkomnar nyanlända så måste vi börja bygga och vi måste börja bygga mycket.” (Daniel Swedin)

Vilka vi?

Vill regeringen ha ett sammanhållet samhälle i fortsättningen (som är förstört) ska den börja ta ansvar för och prioritera den egna befolkningen. Det enda regeringen ska “börja” med är seriösa massutvisningar av kriminella “flyktingar”, EU-migranter och illegala invandrare och inte bevilja en enda asylansökan till inom överskådlig framtid. Landet förblöder!

Sunda förnuftet säger att man inte släpper fler i landet än det finns bostäder till, eller  släpper in fler i en annan takt än man hinner bygga till, och detta först efter att ha tillförsäkrat svenskarna landets utbud av bostäder i första hand.

Vilka vi? Och varför?

Vi som försmås, diskrimineras, rånas, avskedas, vräks och förödmjukas – vi varken vill eller orkar mer. Vi har tappat den traditionella motivationen att betala en enda skattekrona till, för till vad tjänar det längre?  Inte landet. Inte oss.

Det är bara för regeringen – och Swedin – att bita i det sura äpplet att fatta hur illa ställt det är med vår “välkomstvilja” (uttalandet strider mot all statistik/opinion) och rätta politiken efter detta. Det är skattebetalarna – folket – som är regeringens arbetsgivare. Det finns skäl att hålla det i minnet.

Det är dags att regeringen bevisar att den är medveten om att folket tålamod har nått bristningsgränsen och slutar provocera.  Om regeringen gör raka motsatsen i det här katastrofala läget, är jag rädd att det får följder som bara setts i rasande folkuppror i diktaturer och det berättar kanske för dem vad de gjort med vårt land.

– Ta er samman!
Det gäller även ideologiskt hemmablinda och redaktionsmarinerade journalister som Swedin, som försöker peppa (!) ett hemlöst folk att börja massbygga – åt nyanlända – och i oförminskad välkomstanda.

Jag säger bara en sak: herrgud.

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>